Ամանորյա աղցան «Նրբություն». շատ լավ ընտրություն տոնական սեղանի համար
Advertisement 1000 x 90

Ամանորյա աղցան «Նրբություն». շատ լավ ընտրություն տոնական սեղանի համար

Խեցգետնի ձողիկներով այս նուրբ շերտավոր ամանորյա աղցանն իր տեսքով հիշեցնում է ձնային շատ գեղեցիկ գոգավորություն: Շատ լավ ընտրություն է տոնական սեղանի համար:

Բաղադրիչներ

  1. Խեցգետնի ձողիկներ – 100 գ
  2. Պինդ պանիր – 100 գ
  3. Ձու – 4 հատ
  4. Գազար – 2 հատ
  5. Մայոնեզ – 4 ճ/գ
  6. Մաղադանոս՝ զարդարելու համար
  7. Թարմ վարունգ՝ զարդարելու համար – 1/4 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խեցգետնի ձողիկները մանր կտրատել:
  2. Մի շերտ ձողիկ շարել ափսեի մեջ և առատ մայոնեզ քսել:
  3. Երկրորդ շերտով տարածել քերած պանիրը և նորից մայոնեզ քսել:
  4. Երրորդ շերտով տարածել եփած քերած գազարը, մայոնեզ քսել:
  5. Չորորդ շերտ՝ քերած սպիտակուց, մայոնեզ:
  6. Վերջում լցնել քերած դեղնուցը, զարդարել կանաչիով և վարունգով:
  7. Սառեցնել սառնարանում 2-3 ժամ, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը