Բաղադրիչներ
պահածոյացված եգիպտացորեն – 1 տուփ
պահածոյացված ոլոռ – 1 տուփ
հավի կրծքամիս – 1 կտոր, խաշած ձու – 2 հատ
ապուխտ – 100 գ
թթվասեր ըստ ճաշակի
մայոնեզ ըստ ճաշակի
աղ, պղպեղ ըստ ճաշակի
կանաչի ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Եգիպտացորենն ու ոլոռը քամել: Ձուն խաշել, սառեցնել, մաքրել և խորանարդաձև կտրատել: Հավի միսը եփել, աղ ցանել, հովանալուց հետո կտրատել: Ապուխտը նույնպես խորանարդիկների վերածել: Հավասար քանակությամբ թթվասերն ու մայոնեզը խառնել, աղ ու պղպեղ ցանել, խառնել մնացած բաղադրիչներին: Ավելացնել նաև կտրատած սամիթ կամ համեմ: Զարդարել և մատուցել: