Ավելորդ ճարպերն այրելու տարբեր եղանակներ կան։ Steptohealth.ru-ն գրում է, որ դրանցից մեկն ածխաջրերը սննդակարգից բացառելն է։ Սննդակարգում ածխաջրերը բացառվում են, կամ դրանց օգտագործումը հասցվում է նվազագույնի, ինչի արդյունքում օրգանիզմը սկսում է էներգիա վերցնել ճարպերից։ Այդ դեպքում օրգանիզմն օգտագործում է ինչպես սննդի միջոցով ստացվող, այնպես էլ օրգանիզմում կուտակված ճարպերը։
Սահմանափակեք ածխաջրերի օգտագործումը
Օրվա ընթացում օգտագործվող ածխաջրերի քանակը չպետք է գերազանցի 15-20 գրամը։ Այս դեպքում օրգանիզմը գլյուկոզան ու շաքարը չի կարողանում օգտագործել որպես էներգիայի աղբյուր և սկսում է էներգիա ստանալ ճարպաթթուներից։
Սննդակարգ ներառեք կոկոսի յուղ
Ավելորդ ճարպն ավելի արագ այրելու համար խորհուրդ է տրվում սննդակարգում կոկոսի յուղ ներառել։ Այն արագ յուրացվող ճարպեր է պարունակում, էներգիայի լավ աղբյուր է։
Սննդակարգում առողջ ճարպեր ներառեք
Ավելորդ ճարպից ազատվելու հաջորդ քայլը. սննդակարգում ներառում ենք առողջ ճարպեր, ինչպիսիք են.
ձիթապտղի յուղ
ավոկադո
կարագ։
Այս դեպքում, սակայն, հարկավոր է խիստ ուշադրություն դարձնել օգտագործվող ճարպերի քանակին, քանի որ դրանք բավական կալորիական են։ Կարևոր է նաև, որ ճարպերը բնական լինեն։
Սննդակարգում ավելացրեք օգտագործվող սպիտակուցների քանակը
Սպիտակուցները վերածվում են ամինաթթուների։ Դրանք հարկավոր են մկանային զանգվածի վերականգնման համար։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը