Երբ մինչև հյուրերի գալը մնացել է ընդամենը 15 րոպե. պիցցա-րոպեիկ
Advertisement 1000 x 90

Երբ մինչև հյուրերի գալը մնացել է ընդամենը 15 րոպե. պիցցա-րոպեիկ

Բաղադրիչներ

  1. Ձու – 2 հատ
  2. Մայոնեզ – 4 ճ/գ
  3. Թթվասեր – 4 ճ/գ
  4. Ալյուր – 9 ճ/գ
  5. Պանիր՝ ըստ ճաշակի
  6. Երշիկ՝ ըստ ճաշակի
  7. Սունկ՝ ըստ ցանկության
  8. Լոլիկ – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

Խմորի համար խառնել ձուն, ալյուրը, թթվասերը, մայոնեզը: Ստացվում է թթվասերի պնդության խմոր:

Խմորը լցնել թավայի մեջ, հետո վրան շարել ցանկացած տեսակի միջուկ, որը սիրում եք: Կարելի է նրբերշիկ, երշիկ, մի փոքր տապակած սունկ:

Միջուկի վրա շարել կտրատված լոլիկ, վրան մայոնեզից ցանց ձևավորել և հաստ շերտով պանիր լցնել:

Թավան դնել ցածր կրակի վրա 10 րոպե: Ծածկել կափարիչով, հենց պանիրը հալչի, պիցցան պատրաստ է:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը