Այս ըմպելիքը լավացնում է օրգանների գործառույթները, մաքրում է արյունը և ամրապնդում է իմունային համակարգը, արյունատար անոթները, սիրտը:
Սա հաշալի բնական միջոց է, որը կարագացնի նյութափոխանակությունը և կնպաստի նիհարելուն: Այն մաքրում է օրգանիզմը և վերացնում է տոքսինները:
Բաղադրիչները՝ 12 պճեղ սխտոր (մաքրած), 1/2 լ. կարմիր գինի:
Պատրաստումը՝ Կտրտեք սխտորը և լցրեք ապակե տարայի մեջ: Վրան գինին լցրեք: Շիշը փակեք և թողեք արևոտ տեղում 2 շաբաթ: Ամեն օր շիշը թափահարեք: Հետո հեղուկը լցրեք մուգ գույնի ապակիով շշի մեջ և պահեք: Օգտագործեք 1 ճ. գ. ըմպելիք օրական 3 անգամ 1 ամիս: Հետո ընդմիջում արեք 6 ամսով:
Առավելությունները՝ Ըմպելիքը հարուստ է տարբեր հակաբիոտիկ, հակաբորբոքային, հակաքաղցկեղային և հակաբակտերիալ հատկություններով: Ահա առավելություններից մի քանիսը, որոնք այն կարող է առաջարկել՝
Բուժում է բորբոքային հիվանդությունները
Լավացնում է նյութափոխանակությունը
Նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը
Վերացնում է աղի մնացորդներն օրգանիզմից
Օրգանիզմից վերացնում է տոքսինները
Մաքրում է արյունը
Մեծացնում է էներգիան
Այրում է ճարպը
Պահպանում է արյունատար անոթների և սրտի առողջությունը
Մեծացնում է դիմացկունությունը:
Կարմիր գինին պարունակում է ռեսվերատրոլ, ունի հակաիօքսիդանտ, հակաբորբոքային հատկություններ, ուստի կարող է կանխել արյան մակարդուկի առաջացումը, ինչը կարող է հանգեցնել սրտի նոպաների և սրտային անբավարարության:
Այն խոչընդոտում է քաղցկեղային բջիջների աճին և տարածմանը, միաժամանակ չի վնասում առողջ բջիջները: