Ընդամենը 3 ճաշի գդալ օրվա մեջ և դուք կնվազեցնեք խոլեստերինի մակարդակը, իսկ որովայնի ճարպը միանգամից կհալչի
Advertisement 1000 x 90

Ընդամենը 3 ճաշի գդալ օրվա մեջ և դուք կնվազեցնեք խոլեստերինի մակարդակը, իսկ որովայնի ճարպը միանգամից կհալչի

Եթե դուք իսկապես անհանգստանում եք ձեր առողջության համար, ուրեմն այս միջոցը համարվում է այն ամենը, ինչը ձեզ հարկավոր է ունենալ ձեռքի տակ։

Սա բնական միջոցներից ամենալավն է, որը կարող է հրաշքներ գործել ձեր առողջության համար։ Սխտորը բարելավում է օրգանների ֆունկցիաները, մաքրում արյունը։

Բաղադրատոմսը ստորև՝

Բաղադրիչներ՝

12 պճեղ սխտոր՝ մաքրել կեղևից,
1/ 2 լիտր կարմիր գինի։

Պատրաստումը՝

Կտրել սխտորները մի քանի կտորի և դնել ապակե տարայի մեջ։
Այնուհետև լցնել գինին։
Փակեք շիշը և տեղադրեք այն արևոտ վայրում՝ 2 շաբաթ։
Չմոռանաք թափահարել շիշը ամեն օր։
14 օր հետո, դրեք այն սառնարանում  մուգ ապակե տարայով։
Դուք պետք է օգտագործեք 1 ճաշի գդալ այս ըմպելիքից օրվա մեջ 3 անգամ՝ 1 ամիս շարունակ, իսկ հետո տալ դադար 6 ամսով։

Այս ըմպելիքը պարունակում է հակաբորբոքային, հակաքաղցկեղային և հակաբակտերիալ միջոցներ։

Այդպիսով այն համարվում է չափից շատ հզոր և օգտակար։ Այն տալիս է հետևյալ առավելությունները և օգտակարությունները։

  • Բուժում է բորբոքային հիվանդությունները։
  • Նվազեցնում է խոլստերինի մակարդակը արյան մեջ։
  • Վերացնում է տոքսիները օրգանիզմից։
  • Մաքրում է արյունը։
  • Վերացնում է աղի ավելցուկը օրգանիզմից։
  • Բարելավում է նյութափոխանակությունը։
  • Այրում է ճարպը։
  • Առողջ է պահում արյունատար անոթները և սիրտը։
  • Բարելավվում է էներգիան։

Մի կողմից գինու մեջ գտնվող նյութերը արգելում են քաղցկեղածին բջիջների զարգացմանը, թողնելով անվաս առողջ բջիջները։

Մյուս կողմից, սխտորը բարելավում է սրտի աշխատանքը և ուղեղի առողջությունը։ Այն խթանում է հիշողության ֆունկցիաների լավ կատարմանը և պաշտպանում ուղեղը տոքսիներից։

Զգուշացում. Ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը:

hayinfo.net