Աղանդեր՝ ըստ դիետոլոգի բաղադրատոմսի. բանանով տորթ
Advertisement 1000 x 90

Աղանդեր՝ ըստ դիետոլոգի բաղադրատոմսի. բանանով տորթ

Բաղադրիչներ

  1. Վարսակի ալյուր – 2 ճ/գ
  2. Հասած բանան – 5 հատ
  3. Անյուղ, փափուկ կաթնաշոռ – 400 գ
  4. Ձու – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բանաները դարձնել խյուս բլենդերի օգնությամբ:
  2. Կաթնաշոռը միացնել ձվի և ալյուրի հետ, լավ խառնել:
  3. Հետո կաթնաշոռային զանգվածին ավելացնել բանանի խյուսը:
  4. Լցնել թխելու համար նախատեսված կաղապարի մեջ:
  5. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 20 րոպե:
  6. Մատուցել յոգուրտով կամ մուրաբայով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը