Ձվածեղ՝ պատրաստված ջեռոցում
Advertisement 1000 x 90

Ձվածեղ՝ պատրաստված ջեռոցում

Բաղադրիչներ

  1. Ձու – 2 հատ
  2. Կարտոֆիլ – 2 հատ
  3. Սոխ – 1 հատ
  4. Սխտոր – 1 ատամիկ
  5. Մաղադանոս – 1 փունջ
  6. Պանիր Պարմեզան – 20 գ
  7. Բանջարեղեն – 50 գ
  8. Աղ – մի պտղունց

Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրել և կտրատել կարտոֆիլը: Սոխը կտրատել կիսալուսնաձև:
  2. Բանջարեղենը խառնել սոխի և կարտոֆիլի հետ:
  3. Մանր կտրատել կանաչին, ավելացնել ձվին և հարել:
  4. Ձուն միացնել բանջարեղենի հետ, այնուհետև լցնել կաղապարների մեջ: Պատրաստել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10-15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը