Advertisement 1000 x 90

Ա՛յ, իսկ այսպես շատ ավելի համեղ է. պելմեններ՝ տապակած պանրով

Բաղադրիչներ

  1. Պելմեններ – 400 գ
  2. Պանիր – 80 գ
  3. Կանաչ սոխ – 1 փունջ
  4. Ջուր – 200 մլ
  5. Աղ – 2-3 պտղունց
  6. Սև աղացած պղպեղ – 2-3 պտղունց
  7. Բուսայուղ – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Տաք տապակի մեջ բուսայուղ լցնել, ավելացնել պելմենները և վրան լցնել 1 բաժակ ջուր: Ծածկել կափարիչով և տապակել պելմենները՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով: Տապակել մոտ 10 րոպե:
  2. Պանիրը քերել խոշոր քերիչով և լցնել տաք պելմենների վրա: Նորից ծածկել կափարիչով և թողնել 5-6 րոպե:
  3. Մանր կտրատել սոխը և պանրի հետ միասին լցնել պելմենների վրա, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը