Բաղադրիչներ
- Բանան – 1 հատ
- Կաթնաշոռ – 250 գ
- Ալյուր – 2-3 ճ/գ
- Ձու – 1 հատ
- Վանիլին
- Շաքարավզ – 1 ճ/գ
- Բուսայուղ՝ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
- Կաթնաշոռը խառնել ձվի, շաքարավազի, վանիլինի, ալյուրի և խորանարդաձև կտրատված բանանի հետ:
- Զանգվածը պետք է դառնա միասեռ, ինչից հետո արդեն կարելի է ձևավորել պանրիկները:
- Պանրիկները թավալել ալյուրի մեջ, այնուհետև երկու կողմից տապակել բուսայուղի մեջ:
- Մատուցել թթվասերով կամ մուրաբայով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը