Բաղադրիչներ
- Լոլիկ – 4 հատ
- Մեծ վարունգ – 2 հատ
- Բուլղարական պղպեղ – 2 հատ
- Կարմիր սոխ – 1 հատ
- Խոշոր ավոկադո – 1 հատ
- Սխտոր – 2 գլուխ
- Թարմ քամած կիտրոնի հյութ – 1/3 բաժակ
- Սամիթ – 1 փունջ
- Կծու պղպեղ – 1/4 թ/գ
- Քաղցր եգիպտացորեն – 1-2 բանկա
- Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Բոլոր բաղադրիչները խորանարդաձև կտրատել, սխտորը ճզմել հատուկ գործիքով:
- Խառնել և ավելացնել կիտրոնի հյութը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը