Շատ համեղ և անուշաբույր սոուս պիցցայի համար՝ ըստ շեֆ-խոհարարի բաղադրատոմսի
Advertisement 1000 x 90

Շատ համեղ և անուշաբույր սոուս պիցցայի համար՝ ըստ շեֆ-խոհարարի բաղադրատոմսի

Բաղադրիչները՝ երկու միջին պիցցայի համար.

  1. Լոլիկ – 3 հատ
  2. Սխտոր – 1 ատամիկ
  3. Ռեհան – փոքր փունջ
  4. Ձիթապտղի յուղ՝ տապակելու համար – 1 ճ/գ
  5. Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Սխտորի կտորները մի փոքր տապակել ձիթապտղի յուղով՝ մինչև ոսկեգունելը:
  2. Ավելացնել ռեհանի տերևները և միջին կրակի վրա մի քանի րոպե ևս տապակել:
  3. Լոլիկը կտորների բաժանել և լցնել տապակի մեջ, աղ և պղպեղ անել, շոգեխաշել 15-20 րոպե՝ առանց կափարիչի:
  4. Զանգվածը կարելի է հարել և անցկացնել մաղի միջով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը