Շոտլանդական ալադիներ. արագ և թեթև նախաճաշ
Advertisement 1000 x 90

Շոտլանդական ալադիներ. արագ և թեթև նախաճաշ

Բաղադրիչներ

  1. Շիճուկ – 80 մլ
  2. Ջուր – 50 մլ
  3. Ձու – 2 հատ
  4. Ալյուր – 100 գ
  5. Փխրեցուցիչ – 10 գ
  6. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել շիճուկը և սառը ջուրը:
  2. Ավելացնել ձուն և հարել:
  3. Ալյուրը խառնել փխրեցուցչի և աղի հետ:
  4. Միացնել չոր և հեղուկ բաղադրիչները:
  5. Լավ խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
  6. Տապակի մեջ մի փոքր բուսայուղ լցնել և տապակել ալադիները:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը