Սնկով պատրաստված խավիար. կգերի յուրաքանչյուրի սիրտը
Advertisement 1000 x 90

Սնկով պատրաստված խավիար. կգերի յուրաքանչյուրի սիրտը

Բաղադրիչներ

  1. Սունկ – 2 կգ
  2. Սոխ – 0.5 կգ
  3. Լոլիկ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

  1. Անհրաժեշտության դեպքում սունկը եփել և մանր կտրատել:
  2. Հետո տապակել բուսայուղով:
  3. Լոլիկն անցկացնել մսաղացով, սոխը մանր կտրատել:
  4. Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և շոգեխաշել 1.5 ժամ:
  5. Աղը ցանել ըստ ճաշակի:
  6. Տաք խավիարը լցնել բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը