Marketium.ru-ն հետաքրքիր բաղադրատոմս է ներկայացրել Հելոուինի համար։
Բաղադրիչներ
տորտիլա
պինդ պանիր
կեպչուպ
տոստի հաց
խնձոր
գետնանուշ
սունկ
Պատրաստման եղանակը
Առաջին տորտիլայի մեջ կտրում ենք ուրախ դեմքը, երկրորդի վրա կետչուպ ենք լցնում և քերում պինդ պանիր։ Սրա վրա ենք դնում առաջին տորտիլան, ավելացնում ենք ձիթապտղի յուղ և երկու րոպեով դնում վառարանի մեջ՝ 240°C-ի պայմաններում։
Տոստի հացի վրա կետչուպ ենք քսում։ Պինդ պանիրն ավելացնում ենք։
Խնձորը կտրում ենք, տեղադրում ենք «գետնանուշ-ատամները»։
Մանրամասները՝ տեսանյութում:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը
marketium.ru