Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» խոհարարական նախագծի շրջանակում ներկայացնում են՝ ինչպես պատրաստել Ռիբայ սթեյք։
«Մենք առաջին անգամ պատրաստել ենք այն 2016 թվականին, երբ մեր թիմը հաղթեց խորովածի փառատոնին։ «Լավագույն գաղափար» անվանակարգում»,- Sputnik Արմենիայի հետ զրույցում ասաց երևանյան ռեստորաններից մեկի շեֆ-խոհարար Գևորգ Հարությունյանը։
Ուտեստը գրավել էր դատավորների ուշադրությունը ոչ միայն բաղադրիչներով, այլև մատուցման ձևով։
Այս ախորժալի սթեյքի համար օգտագործում են տավարի միս, լոլիկ, կիտրոն, բազուկ, սոխ։ Ձևավորում են քունջութով, դդմի սերմերով, համեմում են ծովի աղով, սև պղպեղով։
Մանրամասները դիտեք տեսանյութում։