Մարինացված խաղող հայկական ձևով
Advertisement 1000 x 90

Մարինացված խաղող հայկական ձևով

Բաղադրիչներ

  1. Խաղող – 1 կգ
  2. Քացախ – 200 մլ
  3. Ջուր – 100 մլ
  4. Աղ – 20 գ
  5. Շաքարավազ – 50 գ
  6. Մեղր – 50 գ
  7. Մեխակ – 5 հատ
  8. Կարդամոնի սերմ – 5 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բոլոր բաղադրիչներից (բացի խաղողից) մարինադ եփել:
  2. Խաղողը լավ լվանալ:
  3. Խաղողի հատիկները շարքերով շարել բանկայի մեջ:
  4. Վրան լցնել մարինադը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը