Բաղադրիչներ
- Կաթնաշոռ – 100 գ
- Շոկոլադ – 20 գ
- Կակաո – 2 ճ/գ
- Թթվասեր – 1 ճ/գ
- Շաքարի փոշի – 2 ճ/գ
- Վանիլին – 1 թ/գ
- Չիր – 0.5 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել կաթնաշոռը, շաքարի փոշին, վանիլինը, կակաոն և չիրը:
- Ավելացնել թթվասեր և խառնել մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
- Միջին քերիչով անցկացնել շոկոլադը:
- Կաթնաշոռից գնդիկներ ձևավորել և թավալել շոկոլադի մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը