Միսը ֆրանսիական ձևով՝ պատրաստված կարտոֆիլով և սնկով
Advertisement 1000 x 90

Միսը ֆրանսիական ձևով՝ պատրաստված կարտոֆիլով և սնկով

  1. Կարտոֆիլ – 10 հատ
  2. Սոխ – 800 գ
  3. Խոզի միս – 800 գ
  4. Շամպինիոն – 300 գ
  5. Պանիր – 800 գ
  6. Մայոնեզ – 250 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել օղակներով: Միսը կտրատել, ծեծել: Սոխը կտրատել օղակներով, մանր կտրատել շամպինիոնը, քերել պանիրը:
  2. Նախապատրաստված մթերքները շարել տապակի մեջ հետևյալ հերթականությամբ. կարտոֆիլ, միս, սոխ, շամպինիոն: Վրան պանիր լցնել, մայոնեզապատել և դնել տաքացրած ջեռոցի մեջ՝ մինչև ոսկեգույն կեղևի առաջանալը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը