Բաղադրիչներ
- Ձուկ
- Ձու
- Սոխ
- Լոլիկ
- Պանիր
- Բուսայուղ
- Աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Կտրատել ձուկը և տապակել թավայի մեջ:
- Շարել ջեռոցի տապակի մեջ, աղ և պղպեղ ցանել:
- Եփված ձուն օղակաձև կտրատել:
- Օղակաձև կտրատել սոխը և տապակել: Ձկան կտորների վրա շարել օղակաձև կտրատված ձուն, վրայից՝ լոլիկը և սոխը: Վրան մայոնեզ քսել և քերած պանիր շաղ տալ:
- Դնել ջեռոցը՝ մինչև պանրի լրիվ հալչելը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը