Ձուկը՝ հունական ձևով
Advertisement 1000 x 90

Ձուկը՝ հունական ձևով

Բաղադրիչներ

  1. Ձուկ
  2. Ձու
  3. Սոխ
  4. Լոլիկ
  5. Պանիր
  6. Բուսայուղ
  7. Աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրատել ձուկը և տապակել թավայի մեջ:
  2. Շարել ջեռոցի տապակի մեջ, աղ և պղպեղ ցանել:
  3. Եփված ձուն օղակաձև կտրատել:
  4. Օղակաձև կտրատել սոխը և տապակել: Ձկան կտորների վրա շարել օղակաձև կտրատված ձուն, վրայից՝ լոլիկը և սոխը: Վրան մայոնեզ քսել և քերած պանիր շաղ տալ:
  5. Դնել ջեռոցը՝ մինչև պանրի լրիվ հալչելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը