Մարինացված ելակ՝ իտալական ձևով
Advertisement 1000 x 90

Մարինացված ելակ՝ իտալական ձևով

Բաղադրիչներ

  1. Ելակ – 600 գ
  2. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
  3. Բալզամիկ քացախ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Լավ լվանալ ելակը և կիսել:
  2. Ելակը շարել թասի մեջ, ավելացնել շաքարավազը և բալզամիկ քացախը: Զգուշությամբ խառնել և անհրաժեշտության դեպքում քացախ ավելացնել: Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 30 րոպե և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը