Բաղադրիչներ
- Շամպինիոն – 100 գ
- Անյուղ կաթնաշոռ – 400 գ
- Լոլիկ – 200 գ
- Պանիր – 50 գ
- Ձվի սպիտակուց – 3 հատ
- Ռեհան – 30 գ
- Սամիթ – 30 գ
- Աղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:
- Խառնել կաթնաշոռը, պանիրը և սպիտակուցը:
- Ձիթայուղով պատած կաղապարի մեջ շարել շրջանաձև կտրատված լոլիկը, աղ և պղպեղ ցանել, ավելացնել համեմունքներ և մանր կտրատված ռեհանը:
- Վրան լցնել կաթնաշոռային զանգվածը, հարթեցնել:
- Վրան շարել բարակ շերտատված շամպինիոնը:
- Վրան շաղ տալ ռեհանը, սամիթը և պղպեղը:
- Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, 20-25 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը