Գերազանց տնական խտացրած կաթ՝ ընդամենը 15 րոպեում
Advertisement 1000 x 90

Գերազանց տնական խտացրած կաթ՝ ընդամենը 15 րոպեում

Բաղադրիչներ

  1. Կաթ – 200 գ
  2. Շաքարի փոշի – 200 գ
  3. Կարագ – 20 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել բոլոր մթերքները և ցածր կրակի վրա հասցնել եռման:
  2. Եռալուց հետո բարձրացնել կրակը և եփել ուղիղ 10 րոպե:
  3. Սկզբում զանգվածը շատ ջրիկ կլինի: Այդպես էլ պետք է լինի: Անջատել կրակը և սառեցնել:
  4. Խտացրած կաթը կամաց-կամաց կպնդանա:
  5. Լցնել բանկայի մեջ և պահպանել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը