Մանդարինային կարկանդակ՝ ընկույզով
Advertisement 1000 x 90

Մանդարինային կարկանդակ՝ ընկույզով

Բաղադրիչներ

  1. Մաղած ալյուր – 1 բաժակ
  2. Թթվասեր – 1 բաժակ
  3. Կարագ – 200 գ
  4. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  5. Ձու – 2 հատ
  6. Վանիլին – 1 տուփ
  7. Փխրեցուցիչ – 1 տուփ
  8. Մանդարին – 4-5 հատ
  9. Սև շոկոլադ – կես սալիկ
  10. Ընկույզ – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կարագը հալեցնել միկրոալիքային վարառանում:
  2. Ավելացնել շաքարավազ և հարել:
  3. Ավելացնել ձու, վանիլին, թթվասեր, ալյուր:
  4. Մանդարինը շերտատել:
  5. Մանր աղալ շոկոլադը և ընկույզը:
  6. Ավելացնել խմորին և խառնել:
  7. Շերտատած մանդարինը շարել պերգամենտով պատված և յուղած կաղապարի մեջ:
  8. Զանգվածը լցնել մանդարինի վրա:
  9. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում 45-60 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը