Ուտեստ միայն գուրմանների համար. սոխով կոտլետներ՝ կարտոֆիլով և կանաչիով
Advertisement 1000 x 90

Ուտեստ միայն գուրմանների համար. սոխով կոտլետներ՝ կարտոֆիլով և կանաչիով

Բաղադրիչներ

  1. Սոխ – 8-10 հատ
  2. Կարտոֆիլ – 1 հատ
  3. Սամիթ, մաղադանոս, նեխուր – 1 փոքր փունջ
  4. Ալյուր – 1.5 բաժակ
  5. Գազար – 1 հատ
  6. Բուսայուղ – 100 մլ
  7. Աղ և համեմունք

Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրել սոխը և շերտատել: Հետո վրան եռացրած ջուր լցնել և թողնել 5-7 րոպե:
  2. Ջուրը թափել և սոխին ալյուր ավելացնել:
  3. Մանր կտրատել կանաչին:
  4. Խոշոր քերիչով անցկացնել հում կարտոֆիլը և գազարը:
  5. Խառնել սոխը, կանաչին, կարտոֆիլը, գազարը, բուսայուղը, աղը և համեմունքը:
  6. Կոտլետներ ձևավորել և տապակել 2 կողմից՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:
  7. Պատրաստի կոտլետները տեղափոխել այլ տապակի մեջ և ցածր կրակի վրա թողնել այնքան, մինչև վերջնական պատրաստ լինեն:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը