Արագ պատրաստվող բանանի մուրաբա
Advertisement 1000 x 90

Արագ պատրաստվող բանանի մուրաբա

Բաղադրիչներ

  1. Անիսոն – 1 հատ
  2. Շաքարավազ – 130 գ
  3. Վանիլին – 1 ճ/գ
  4. Կիտրոնաթթու – 1 թ/գ
  5. Բանան – 500 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բանանը տրորել պատառաքաղով: Ավելացնել շաքարավազ, վանիլին, անիսոն և կիտրոնաթթու: Զանգվածը դնել կրակի վրա: Երբ եռա, վերցնել: Մի քանի ժամ անց (3-4) նորից հասցնել եռման և վերցնել 10 րոպե անց:
  2. Մուրաբան լցնել բանկաների մեջ և պահպանել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը