Բաղադրիչներ
- Ծաղկակաղամբ – 100 գ
- Կանաչ լոբի – 1 բաժակ
- Բրոկկոլի – 100 գ
- Շամպինիոններ – 150 գ
- Կաթ (1%) – 150 մլ
- Ձու – 6 հատ
- Պանիր – 100 գ
- Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Մասերի բաժանել բրոկկոլին և ծաղկակաղամբը, կտրատել սունկը, ավելացնել կանաչ լոբին:
- Ջեռոցի համար նախատեսված տարան յուղապատել և լցնել բանջարեղենը: Վրան ավելացնել ձվի, կաթի, աղի և պղպեղի խառնուրդը:
- Վրան քերած պանիր շաղ տալ և 180 աստիճան ջեռոցում եփել 40 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը