Բանջարեղենային թխուկ, որը հանգիստ կարող եք ուտել անգամ գիշերը
Advertisement 1000 x 90

Բանջարեղենային թխուկ, որը հանգիստ կարող եք ուտել անգամ գիշերը

Բաղադրիչներ

  1. Ծաղկակաղամբ – 100 գ
  2. Կանաչ լոբի – 1 բաժակ
  3. Բրոկկոլի – 100 գ
  4. Շամպինիոններ – 150 գ
  5. Կաթ (1%) – 150 մլ
  6. Ձու – 6 հատ
  7. Պանիր – 100 գ
  8. Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Մասերի բաժանել բրոկկոլին և ծաղկակաղամբը, կտրատել սունկը, ավելացնել կանաչ լոբին:
  2. Ջեռոցի համար նախատեսված տարան յուղապատել և լցնել բանջարեղենը: Վրան ավելացնել ձվի, կաթի, աղի և պղպեղի խառնուրդը:
  3. Վրան քերած պանիր շաղ տալ և 180 աստիճան ջեռոցում եփել 40 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը