Բաղադրիչներ
- Դդմիկ – 1 կգ
- Կիտրոն – 2 հատ
- Շաքարավազ – 1 կգ
Պատրաստման եղանակը
- Կեղևազրկված դդմիկը և կիտրոնը կտրատել ոչ մեծ կտորների:
- Լցնել լայն կաթսայի մեջ, վրան շաքարավազ ավելացնել և թողնել 1 ժամ:
- Զանգվածը հասցնել եռման, հետո վերցնել կրակից և թողնել, որ սառչի:
- Մեկ անգամ ևս մուրաբան հասցնել եռման և վերցնել կրակից: Սառեցնել:
- Եռացող մուրաբան լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը