Արտասովոր և շատ համեղ մուրաբա դդմիկից և կիտրոնից
Advertisement 1000 x 90

Արտասովոր և շատ համեղ մուրաբա դդմիկից և կիտրոնից

Բաղադրիչներ

  1. Դդմիկ – 1 կգ
  2. Կիտրոն – 2 հատ
  3. Շաքարավազ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կեղևազրկված դդմիկը և կիտրոնը կտրատել ոչ մեծ կտորների:
  2. Լցնել լայն կաթսայի մեջ, վրան շաքարավազ ավելացնել և թողնել 1 ժամ:
  3. Զանգվածը հասցնել եռման, հետո վերցնել կրակից և թողնել, որ սառչի:
  4. Մեկ անգամ ևս մուրաբան հասցնել եռման և վերցնել կրակից: Սառեցնել:
  5. Եռացող մուրաբան լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը