Տոնական սեղանի ամենագեղեցիկ աղցանը՝ հավով և կիվիով
Advertisement 1000 x 90

Տոնական սեղանի ամենագեղեցիկ աղցանը՝ հավով և կիվիով

  1. Հավի կրծքամիս – 300 գ
  2. Կիվի – 1 հատ
  3. Կոշտ պանիր – 150 գրամ
  4. Ձու – 4 հատ
  5. Պահածոյացված եգիպտացորեն – 100 գ
  6. Գազար – 1 հատ
  7. Մայոնեզ – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի կրծքամիսը, գազարը և ձուն խաշել:
  2. Ձուն, պանիրը և գազարն անցկացնել քերիչով:
  3. Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել:
  4. Հավաքել աղցանը. մատուցվող ափսեի կենտրոնն օղակաձև դատարկ թողնել, շուրջը ըստ հերթականության՝ լցնել ձու, հավի կրծքամիս, գազար, քերած պանիր: Շերտերի արանքում մայոնեզ տարածել:
  5. Զարդարել եգիպտացորենի հատիկներով և կիվիի կտորներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը