Թեթև բեզեների պատրաստման գաղտնիքը
Advertisement 1000 x 90

Թեթև բեզեների պատրաստման գաղտնիքը

Բաղադրիչներ

  1. Սառեցված սպիտակուց – 2 հատ
  2. Աղ – 1 պտղունց
  3. Շաքարավազ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբում հարել սպիտակուցը՝ մի պտղունց աղի հետ՝ մինչև փրփրի:
  2. Աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը:
  3. Բարձր արագությամբ հարել այնքան, մինչև ստացված զանգվածը չթափվի տարայից:
  4. Խոհարարական տոպրակի մեջ լցնել զանգվածը և պերգամենտով պատված տապակի վրա բեզեներ ձևավորել:
  5. Թխել 100 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 1-1.5 ժամ՝ կախված բեզեների մեծությունից:
  6. Թխման ընթացքում ջեռոցը չբացել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը