Ջեմ «Սալորը՝ շոկոլադում»
Advertisement 1000 x 90

Ջեմ «Սալորը՝ շոկոլադում»

Բաղադրիչներ

  1. Սալոր (կապույտ) – 3 կգ
  2. Շաքարավազ – 1.5 կգ
  3. Կակաո – 100 գ
  4. Կարագ – 200 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սալորն անցկացնել մսաղացով, ավելացնել շաքարավազը և եփել 1 ժամ՝ անընդհատ խառնելով:
  2. Հետո ավելացնել կարագ և կակաո, լավ խառնել և եփել կես ժամ:
  3. Լցնել ջեմը ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:
  4. Պահպանել սառը տեղում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը