Բաղադրիչներ
- Պահածոյացված ձուկ՝ սեփական յուղի մեջ – 1 բանկա
- Խաշած բրինձ – մի քանի գդալ
- Սերուցքային պանիր
- Ձու
Պատրաստման եղանակը
- Պահածոյացված ձուկը լցնել տարայի մեջ, վրան ավելացնել քերիչով անցկացրած պանիրը:
- Ավելացնել ձուն և բրինձը:
- Խառնել բոլոր բաղադրիչները:
- Աղ ավելացնել պետք չէ:
- Ստացված զանգվածը մի քանի ժամով դնել սառնարանում:
- Կոտլետները պատել պաքսիմատով և տապակել երկու կողմից:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը