Պատրաստում ենք տնական կարամել
Advertisement 1000 x 90

Պատրաստում ենք տնական կարամել

Բաղադրիչներ

  1. Կարագ – 180 գ
  2. Շաքարավազ – 2 բաժակ
  3. Յուղոտ սերուցք – 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ և դնել ցածր կրակին: Երբ շաքարավազը հեղուկի սկսի վերածվել, անդադար խառնել, մինչև բոլոր գնդիկներն անհետանան և ստացվի միասեռ զանգված:
  2. Այնուհետև կարելի է ավելացնել կարագը: Պետք է առաջանան պղպջակներ:
  3. Մի քանի րոպե խառնել, այնուհետև լցնել սերուցքը: Նորից պղպջակներ են առաջանալու:
  4. Պետք է թողնել, որպեսզի զանգվածն ամբողջությամբ պղպջակներով պատվի, այդ ընթացքում երկու անգամ խառնել և անջատել կրակը:
  5. Սառեցնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը