Վարսակից պատրաստված կոտլետներ՝ պատրաստված շամպինիոնով. կարելի է ճաշակել և չգիրանալ
Advertisement 1000 x 90

Վարսակից պատրաստված կոտլետներ՝ պատրաստված շամպինիոնով. կարելի է ճաշակել և չգիրանալ

Բաղադրիչներ

  1. Վարսակի փաթիլ – 1 բաժակ
  2. Սոխ – 1 հատ
  3. Շամպինիոն – 100 գ
  4. Սխտոր – 2 ատամիկ
  5. Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Վարսակի փաթիլների վրա լցնել կես բաժակ եռացրած ջուր:
  2. Թողնել 30 րոպե, որպեսզի վարսակն ուռչի:
  3. Մանր կտրատել շամպինիոնը, ճզմել սխտորը:
  4. Քերիչով անցկացնել սոխը:
  5. Ավելացնել մանրացրած մաղադանոսը և լավ խառնել:
  6. Ստացված զանգվածից կոտլետներ ձևավորել և պատրաստել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը