Մարինացված թարմ սունկ. ավելի հեշտ և արագ չի լինում
Advertisement 1000 x 90

Մարինացված թարմ սունկ. ավելի հեշտ և արագ չի լինում

Բաղադրիչներ

  1. Սունկ – 1 կգ

Մարինադի համար

  1. Սխտոր – 5-7 ատամիկ
  2. Ձիթայուղ – 160 մլ
  3. Գինու քացախ (5%) – 80 մլ
  4. Սև աղացած պղպեղ – 1/2 թ/գ
  5. Դափնու տերև – 1 հատ
  6. Բուրավետ պղպեղ – 3 հատ
  7. Աղ – 1 թ/գ
  8. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սունկը լվանալ, խոշոր կտրատել:
  2. Մարինադի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:
  3. Մարինադը լցնել սնկի վրա, ավելացնել մաղադանոս և մանրացրած սխտոր:
  4. Դնել սունկը սառնարանի մեջ 5 ժամ, որից հետո կարելի է մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը