Շատ համեղ ծիրանի մուրաբա՝ տատիկի բաղադրատոմսով
Advertisement 1000 x 90

Շատ համեղ ծիրանի մուրաբա՝ տատիկի բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

  1. Ծիրան – 2 կգ
  2. Շաքարավազ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ծիրանը լվանալ, կիսել, կորիզները հանել:
  2. Ծիրանները դնել կաթսայի մեջ, վրան շաքարավազ լցնել:
  3. Կաթսան դնել ցածր կրակի վրա, հասցնել եռման:
  4. Թողնել, որ մուրաբան եռա 15 րոպե, վերցնել: Թողնել, որ մուրաբան սառչի և կրկնել նույն գործողությունը մի քանի անգամ:
  5. Բանկաները ստերիլացնել:
  6. Ստերիլ բանկաների մեջ լցնել տաք մուրաբան, փակել ստերիլ կափարիչներով:
  7. Շրջել բանկաները և թողնել, որ սառչեն:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը