Բաղադրիչներ
- Կարտոֆիլ – 1300 գ
- Պանիր – 500 գ
- Սերուցք – 250 մլ
- Սխտոր – 3 ատամիկ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Աղ արած շրջում եփել կարտոֆիլը և սխտորը:
- Այնուհետև հանել սխտորները և քամել կարտոֆիլը:
- Կաթսան դնել կրակին, ավելացնել կարտոֆիլը, սերուցքը և խառնել:
- Լցնել պանիրը և խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
- Պատրաստի պյուրեն մատուցել աղցանի կամ մսային ուտեստի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը