Շոգեխաշած կաղամբ՝ սնկով. համեղ ընթրիք ամբողջ ընտանիքի համար
Advertisement 1000 x 90

Շոգեխաշած կաղամբ՝ սնկով. համեղ ընթրիք ամբողջ ընտանիքի համար

Բաղադրիչներ

  1. Շամպինիոն – 0.5 կգ
  2. Կաղամբ – 1 փոքր կաղամբ
  3. Տոմատի մածուկ – 1-2 ճ/գ
  4. Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  5. Ձիթայուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրատել կաղամբը, աղ ցանել և միջին կրակի վրա շոգեխաշել: Մի փոքր ջուր լցնել, ավելացնել նաև տոմատի մածուկը:
  2. Սունկը տապակել և ավելացնել կաղամբի վրա:
  3. Բոլորը միասին շոգեխաշել՝ մինչև կաղամբի փափկելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը