Այսօր պատրաստում ենք հանրահայտ Պեստո սոուսը. պարզվում է՝ այն բավականին հեշտ է
Advertisement 1000 x 90

Այսօր պատրաստում ենք հանրահայտ Պեստո սոուսը. պարզվում է՝ այն բավականին հեշտ է

Բաղադրիչներ

  1. Ռեհան – 1 փունջ
  2. Սխտոր – 3-4 ատամիկ
  3. Ձիթապտղի յուղ – 100 մլ
  4. Պարմեզան պանիր – 70 գ
  5. Մայրու ընկույզ – 40 գ
  6. Ծովի աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

  1. Սոուսը պետք է պատրաստել բլենդերի մեջ:
  2. Տարայի մեջ լցնել ձիթապտղի յուղը, ավելացնել ռեհանը, սխտորը, ընկույզը և քերած պարմեզանը:
  3. Այնուհետև հարել բլենդերի օգնությամբ. պետք է ստացվի խիտ զանգված:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը