Կծու աջիկա՝ ռեհանով և ընկույզով
Advertisement 1000 x 90

Կծու աջիկա՝ ռեհանով և ընկույզով

Բաղադրիչներ

  1. Ռեհան – 300 գ
  2. Ընկույզ – 100 գ
  3. Չիլի պղպեղ – 200 գ
  4. Սխտոր – 100 գ
  5. Քացախ – 1 թ/գ
  6. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
  7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մսաղացով անցկացնել բոլոր բաղադրիչները:
  2. Ավելացնել աղ, ձիթայուղ և քացախ:
  3. Լավ խառնել և լցնել բանկաների մեջ:
  4. Պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը