Անուշաբույր միս՝ վրացական ձևով՝ պատրաստված ջեռոցում
Advertisement 1000 x 90

Անուշաբույր միս՝ վրացական ձևով՝ պատրաստված ջեռոցում

Բաղադրիչներ

  1. Խոզի միս – 1 կգ
  2. Խմելի-սունելի – 2 թ/գ
  3. Թթվասեր – 1 ճ/գ
  4. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
  5. Մեղր – 1 ճ/գ
  6. Սև պղպեղ – 0.5 թ/գ
  7. Աղ – 1.5 թ/գ
  8. Կանաչի

Պատրաստման եղանակը

  1. Միսը մեծ կտորներով կտրատել, աղ և պղպեղ ցանել, ավելացնել խմելի-սունելի, թթվասեր, կիտրոնի հյութ, մեղր և մանր կտրատած կանաչի: Խառնել և թողնել 1 ժամ:
  2. Հետո միսը շարել յուղապատ տապակի մեջ և պատրաստել մոտ 1 ժամ, 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը