Կետչուպ՝ կանաչ լոլիկից. շատ համեղ և ինքնատիպ
Advertisement 1000 x 90

Կետչուպ՝ կանաչ լոլիկից. շատ համեղ և ինքնատիպ

Բաղադրիչներ

  1. Կանաչ լոլիկ – 500 գ
  2. Բուլղարական պղպեղ – 1 հատ
  3. Կծու պղպեղ – 5 հատ
  4. Գինու քացախ – 4-5 թ/գ
  5. Մեխակ – 3-4 հատ
  6. Շաքարավազ – 100 գ
  7. Աղ, սև պղպեղ, կոճապղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանր կտրատել լոլիկները:
  2. Կտրատած լոլիկները տեղավորել կաթսայի մեջ, ծածկել կափարիչով և շոգեխաշել՝ մինչև փափկելը:
  3. Ստացված զանգվածն անցկացնել մաղի միջով:
  4. Ավելացնել մանր կտրատած պղպեղը, քացախը, համեմունքները և խառնելով եփել 40 րոպե:
  5. Փակել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը