Կաթնաշոռաբանանային բուլկիներ՝ առանց ալյուրի և ավելորդ կալորիաների
Advertisement 1000 x 90

Կաթնաշոռաբանանային բուլկիներ՝ առանց ալյուրի և ավելորդ կալորիաների

Բաղադրիչներ

  1. Յուղոտ կաթնաշոռ – 200-250 գ
  2. Բանան – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթնաշոռը պատառաքաղով տրորել:
  2. Բանանը մանր կտորների բաժանել կամ անցկացնել քերիչով, ավելացնել կաթնաշոռին և լավ խառնել:
  3. Պերգամենտով պատված տապակի վրա գդալով կլորներ ձևավորել ստացված զանգվածից:
  4. Դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և թխել 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը