Խաչապուրի, որն անպայման պետք է փորձել
Advertisement 1000 x 90

Խաչապուրի, որն անպայման պետք է փորձել

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 2 ճ/գ
  2. Կոշտ պանիր – 200 գ
  3. Ձու – 2 հատ
  4. Սամիթ – 100 գ
  5. Թթվասեր – 200 գ
  6. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել պանիրը, ձուն, թթվասերը, կտրատված սամիթը և ալյուրը: Հարել պետք չէ:
  2. Տապակի մեջ բուսայուղ ավելացնել և լցնել պանրային զանգվածը:
  3. Երկու կողմերից տապակել՝ մինչև ոսկեգույն կեղև կապի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը