Բաղադրիչներ
- Ձու – 2 հատ
- Շաքարավազ – 5 ճ/գ
- Կաթի փոշի – 5 ճ/գ
- Ալյուր – 5 ճ/գ
- Սոդա – 1/3 չ/լ
- Վանիլին
Պատրաստման եղանակը
- Ձուն և շաքարավազը լավ հարել:
- Ավելացնել մնացած բաղադրիչները, խառնել և լցնել նախապես յուղապատված տապակի մեջ, ինչն էլ դնել սառը ջեռոցի մեջ և 10-15 րոպե թխել 180 աստիճանում:
Խմորի մեջ ըստ ցանկության կարելի է ավելացնել կակաո, մեղր, չամիչ, ընկույզ: Կարելի է զարդարել մրգերով, շոկոլադե ջնարակով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը