Բաղադրիչներ
- Հաց – 8 կտոր
- Բեկոն – 400 գ
- Միս – 4 կտոր
- Լոլիկ – 8 կտոր
- Կարմիր սոխ
- Պանիր – 4 կտոր
- Հազար – 4 տերև
- Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
- Հացի կտորները տապակել մի կողմից:
- Չտապակած կողմի վրա մայոնեզ քսել:
- Վրան դնել պանիր և բեկոն, հետո՝ մսի կտոր:
- Այնուհետև վրան դնել երկու կտոր լոլիկ, օղակաձև կտրատված սոխ և հազարի տերև:
- Վրան դնել հացի երկրորդ կտորը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը