Tarte flambée. խնձորով և բեկոնով «պիցցա»
Advertisement 1000 x 90

Tarte flambée. խնձորով և բեկոնով «պիցցա»

Բաղադրիչներ

  1. Ձիթայուղ – 1.5 թ/գ
  2. Խմոր (պիցցայի) – 250 գ
  3. Թթվասեր – 1/4 բաժակ
  4. Մանր կտրատված բեկոն – 1 կտոր
  5. Ուրց (թարմ) – 1 թ/գ
  6. Բարակ շերտատված խնձոր – 1 հատ
  7. Պանիր – 1/4 բաժակ
  8. Շաքարավազ – 2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 280 աստիճան:
  2. Տապակը յուղապատել, դնել այնտեղ խմորը և թողնել 20 րոպե:
  3. Յուղապատել ձեռքերը և ձգել խմորն ամբողջ տապակով:
  4. Խմորի վրա թթվասեր տարածել և շարել բաղադրիչները թթվասերի վրա, այնպես, որպեսզի խնձորը լինի վերջին շերտը: Վրան շաքարավազ շաղ տալ:
  5. Թխել տաք ջեռոցում մոտ 10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը