Բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս – 1 կգ
- Վարունգ – 800 գ
- Սոյայի սոուս – 4 ճ/գ
- Կիտրոնի հյութ – 1/2 հատ
- Հատիկավոր սև պղպեղ – 4 հատ
- Չիլի պղպեղ – 1 հատ
- Հավի արգանակ – 5 ճ/գ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Խաշել հավի միսը, այնուհետև մանր ու երկար կտորների վերածել:
- Վարունգը երկարավուն կտրատել:
- Համեմելու համար խառնել սև պղպեղը, չիլի պղպեղը և աղը: Ավելացնել կիտրոնի հյութը, սոյայի սոուսը և հավի արգանակը:
- Հավը խառնել վարունգի հետ և ավելացնել ստացված սոուսը:
- Մատուցելուց առաջ աղցանի վրա քունջութ ցանել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը