Բաղադրիչներ
- Գազար – 3 հատ
- Քաղցր պղպեղ
- Լոլիկ – 1 հատ
- Կանաչ սոխ
- Մաղադանոս
- Պանիր – 100 գ
- Ձու – 2 հատ
- Ալյուր – 2-3 ճ/գ
- Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
- Գազարը և պանիրն անցկացնել միջին քերիչով, մանր կտրատել բանջարեղենը և խառնել:
- Ավելացնել ձուն, ալյուրը, աղը, համեմունքները և նորից խառնել:
- Զանգվածից կոտլետներ ձևավորել և երկու կողմից լավ տապակել ցածր կրակի վրա:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը