Բաղադրիչներ
- Բազուկ – 5 հատ
- Նարինջ – 1/2 հատ
- Սխտոր – 1-2 ատամիկ
- Բալզամիկ քացախ – 1 ճ/գ
- Ձիթայուղ – 5 ճ/գ
- Թարմ կանաչի
- Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Եփած բազուկը քերել խոշոր քերիչով: Սխտորը ճզմել, իսկ կանաչին մանրացնել:
- Քամել նարնջի հյութը և խառնել ձիթայուղի և բալզամիկ քացախի հետ:
- Խառնել բազուկը կանաչու և սխտորի հետ, ավելացնել աղ և պղպեղ: Աղցանի վրա լցնել նարնջաքացախային խառնուրդը, նորից խառնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը